De 5 keiharde garanties van Rexroth’s Pick-up point Electric Drives

1) Back-to-new

Dat klinkt simpel en dat is het ook. Een component gaat een Pick-up point reparatietraject in en komt als nieuws weer terug. Dat kunnen we garanderen doordat we:

Originele componenten gebruiken, geen imitatie spullen en geen half werk.

Originele specificaties hanteren. Na reparatie voldoet het product weer aan de specificaties en toleranties van een nieuw product. Ook als het gaat om Safety on Board en ATEX richtlijnen.

Originele fabrieksgarantie verlenen. Omdat de reparatie is uitgevoerd door gecertificeerde specialisten met originele componenten, test protocollen en systemen kunnen we de originele fabrieksgarantie weer verlenen. Wij staan 100% achter onze reparaties.

2) CE keurmerk intact

Bij reparatie van derden van een drive of een motor, vervalt het CE keurmerk*. Bij reparatie via een Pick-up point blijft het CE keurmerk intact. De drive of motor gaat terug naar de fabriek en wordt alles nagekeken en gerepareerd conform DIN EN ISO 14001.

*Door het vervallen van het CE keurmerk van een drive of motor voldoet de complete installatie niet meer aan CE richtlijnen. Natuurlijk iets dat je te allen tijde wilt voorkomen.

3) Snelheid

Ook als het gaat om reparatiesnelheid geven we keiharde garanties. Kies het traject wat bij jou past:

  • Standaard reparatie: 10 werkdagen
  • Snelle reparatie: 2 werkdagen
  • Spoed reparatie: 1 werkdag (indien aangeleverd voor 9h00)

Uiteraard hangt aan elk traject een ander prijskaartje, en daarmee komen we meteen aan bij garantie nummer 4…

4) Vaste prijs

Herkenbaar? Voordat je iets ergens laat repareren vraag je om een prijsopgave. Op zich niets mis mee… maar hoe vaak gebeurt het niet dat de reparatiekosten toch even hoger uitvallen… of dat het niet in de afgesproken termijn gerepareerd kan worden… Onvoorziene schades kwamen pas bij de werkelijke reparatie naar boven… Ajjj, dat is even een flinke tegenvaller, toch?!

Bij de Rexroth Pick-up points hanteren we vaste prijzen. Je weet van tevoren exact waar je aan toe bent, en dat is fijn.

5) Lokaal support

Electric Drives achter het Pick-up point is zorgvuldig uitgekozen. Wij hebben door middel van speciale trainingen de juiste kennis en kunde én bovendien committeren wij aan deze keiharde garanties.

Heb je hulp nodig bij het uitwisselen van de componenten die gerepareerd moeten worden? Bel ons direct 033 -8442844

 

 

Meld direct uw reparatie aan bij Electric Drives B.V.

 

 

 

 

 

 


Webshop | Over ons | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Contact 

(c) Electric Drives B.V. Nijkerk Ohmstraat 11 A 3861NB Nijkerk